Ska man lyckas riktigt bra med skyttet i skogen, så är träningsskyttet av största vikt! Sedan 2019 har Norma och Svenska Jägareförbundet gett dig ytterligare ett skäl för att åka till älgbanan med jaktkompisarna för att träna lite extra inför säsongen – Jaktmatchen!

Oavsett om du är tävlingsskytt, jägare, erfaren eller nybörjare så har du möjligheten att åka till din lokala skjutbana och skjuta. Jaktmatchen är en tävling som tar sin utgångspunkt i just detta. Alla ska kunna delta och det ska kunna ske enkelt och under lugna former på den egna hemmabanan.

Nyheter sedan 2020- Även Vildsvinspasset & Björnpasset ingår!
Den första upplagan av Jaktmatchen som gick av stapeln omfattade uteslutande skytte på älgbana. En nyhet från 2020 års upplaga som givetvis även är en del i år 2021, är att även Vildsvinspasset och Björnpasset är inkluderade i Jaktmatchen.

Du kan delta när som helst under säsongen 2021 och det finns ingen begränsning i hur många tävlingsbidrag du kan skicka in, så länge du skjuter med Norma Jaktmatch! Tävlingsresultat skall oss tillhanda senast den 31:e oktober 2021.

Fullständiga tävlingsregler hittar du under rubriken ”tävlingsregler” i menyn.

Varmt lycka till i Jaktmatchen 2021!