Ska man lyckas riktigt bra med skyttet i skogen, så är träningsskyttet av största vikt! Sedan 2019 har Norma och Svenska Jägareförbundet gett dig ytterligare ett skäl för att åka till älgbanan med jaktkompisarna för att träna lite extra inför säsongen – Jaktmatchen!

Oavsett om du är tävlingsskytt, jägare, erfaren eller nybörjare så har du möjligheten att åka till din lokala skjutbana och skjuta. Jaktmatchen är en tävling som tar sin utgångspunkt i just detta. Alla ska kunna delta och det ska kunna ske enkelt och under lugna former på den egna hemmabanan.

Nyheter sedan 2020- Även Vildsvinspasset & Björnpasset ingår!
Den första upplagan av Jaktmatchen som gick av stapeln omfattade uteslutande skytte på älgbana. En nyhet från 2020 års upplaga och som sedan dess är en självklar del av Jaktmatchen, är att även Vildsvinspasset och Björnpasset är inkluderade i Jaktmatchen.

Du kan delta när som helst under säsongen och det finns ingen begränsning i hur många tävlingsbidrag du kan skicka in, så länge du skjuter med Norma Jaktmatch! Tävlingsresultat skall vara oss tillhanda senast den siste oktober.

Fullständiga tävlingsregler hittar du under rubriken ”tävlingsregler” i menyn.

Varmt lycka till i Jaktmatchen!